SPAVATE U ČARAPAMA? Psiholozi otkrivaju IZNENAĐUJUĆE činjenice o vašoj LIČNOSTI

loading...

Nikada vam ovo nije palo na pamet.

Bilo da je zima ili leto, vi jednostavno ne možete da zamislite veče bez čarapa. Nije vam mnogo hladno, al’ u njima će vam uvek biti toplo i sigurno se nećete buditi. Iza ove banalne radnje, stoji šokantan podatak o vašoj ličnosti o kojem možda nikada niste razmišljali.

loading...

Ako spavate sa čarapama

Pored hladnoće, razlog može biti i u sporom metabolizmu ili jednostavnoj navici. Kako god bilo, ono ima psihičku pozadinu – ljudi s ovom navikom vole biti zaštićeni, borave na ugodnim mestima te će uvek pokušati da uspostave vrlo duboke odnose sa ljudima. Vrlo su nežni i vole da dele sve sa svojim bliskim ljudima, jer kada se daju, daju se celi.

Ako spavate bosi

Obično vam je prevruće da biste bilo što imali na nogama. Možda imate brz metabolizam i bolji protok krvi u ekstremitetima pa su vam stopala uvek topla. No ovo može insinuirati i na to da ste vrlo nezavisni i zaštitnički nastrojeni prema drugima. Oprezni ste prilikom druženja i ne puštate svakoga u svoj život, a često se najbolje osećate sami sa sobom. Volite izazove i nije vam teško da učinite sve za  one koje volite.

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *