STARI UNAZAD: Sa 47 godina izgleda nikada MLAĐE i nikada BOLJE! Pogledajte koja je njena TAJNA (FOTO)

loading...

Pevačica Gven Stefani napunila je 47 godina. Ovaj podatak je iznenadio mnoge koji ne znaju mnogo o životu slavne američke pevačice, upravo zbog njenog mladolikog i savršenog izgleda. Rodila je troje dece, a na figuri bi mogle da joj pozavide mnogo mlađe koleginice. Zašto za Gven mnogi kažu da “stari unazad”?

Hey NYC! 🍎 See you tonight at @837NYC for a fun show with @SamsungMobileUSA. #MoveWithGalaxy ⚡️Gx

loading...

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

loading...

– Ja baš i ne radim mnogo na fizičkom izgledu. Više pažnje posvećujem duhovnim vežbama, pokušavam da se povežem i budem zahvalna za sve. Ja živim sadašnjost, prošlost ostavljam tamo gde joj je mesto i ne opterećujem se šta će se dešavati u budućnosti, već strpljivo čekam da vidim, izjavila je zanosna plavuša.

Stefani je nekada vežbala pet puta nedeljno, ali te aktivnosti nisu dugo trajale.

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

– Primetila sam da u teretani više ličim na muškarca i težim boksu i dizanju tegova. Suviše je iscrpljujuće, nije to za mene, otkrila je pevačica, koja se sada bavi pilatesom i jogom, zbog kojih se jako lepo oseća, ali i veoma vodi računa o ishrani.

– Volela bih da ne postoje pravila i da mogu da jedem šta god želim, ali sam vremenom naučila da me trenutak kada shvatim da ne mogu da iznesem neku odeću čini jako nesrećnom. Ako na bini ne izgledam savršeno, i ne izlazi mi se. Zato stalno sebe podsećam na to i suzdržavam se od nezdrave hrane.

One more day of vaca and I’m all yours #thisiswhatthetruthfeelsliketour2016 #omg #eeeekkkkkk Gx

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Što se tiče njenog lica, koje definitivno ne otkriva broj iz krštenice, Gven kaže da je za to zaslužna ljubav.

– To je bio najveći događaj u mom životu. Zaljubila sam se i napisala album o tome. To vam je pravi botoks, voleti i pisati pesme o tome, poručila je nasmejana Gven za portal “HollywoodLife”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *