MOŽETE LI VI: Pogledajte brutalne vežbe legendarnog igrača američkog fudbala (VIDEO)

loading...

Jeste li ikada čuli za mladog Devonteja Vilsona čije je skokove teško nadmašiti i koji brutalnim treninzima mami publiku na društvenim mrežama?

Poslednji u nizu treninga kojim je još jednom zadivio je trening brzine i snage održan na traci za trčanje pod vodom! Devontej je inače mladi igrač studentskog američkog fudbala iz Kanzasa koji je postao velika zvezda zahvaljujući brutalnim treninzima koje objavljuje na Instagramu.

loading...

Mladić ima za cilj pomeriti sve granice zbog čega želi biti idol i mladima poručuje da mogu učiniti sve što žele. Da im njihov trud i volju niko ne može oduzeti. A da se dobrano trudi i da mu niko nije ravan – shvatićete već nakon prvog „vodenog“ sprinta, koji je ništa naspram njegovih ludih skokova i treninga snage.

Do what others won't do, so you can do what others can't. If you want a chance to make something happen in life, don't wait for it to happen. Keep grinding and make sure you're prepared for the opportunity when it comes your way. But like always, it's grind time! 💯✊😤 ✅6mph ✅10mph Song: 🎶Ambition by Wale🎶

loading...

Видео запис корисника 💯The Comeback💯 (@devonte.m.wilson) дана

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *