VRELA MAMA: Slavna glumica se SKINULA u 51. godini i SEKSI fotkama MAMI UZDAHE! (FOTO)

loading...
Da li možete da poverujete da je u ŠESTOJ deceniji?

Elizabet Harli je poznata engleska glumica i model. Pored filmova u kojima je glumila, tokom 90-ih godina verovatno je bila najpoznatija zbog toga što se u to vreme zabavljala sa kolegom Hju Grantom.

Par je bio zajedno 13 godina i rastali su se 2000. godine. Mnogi navode da je skandal iz 1995. godine, kada je Hju uhvaćen sa prostitutkom, doprinelo krahu veze i da joj, od tog incidenta, nije bilo spasa. Kasnije je rodila dete drugom muškarcu, kome je Grant kum. Elizabet je važila za zavodnicu i u njenim dvadesetim, ali ono što je zaista impresivno je što, i u njenim pedesetim, ima telo na kome bi joj mnoge mlađe koleginice pozavidele.

loading...

Kada je na njenom Instagram profilu objavila fotografije u bikiniju, 51-godišnja glumica je pokazala da su za nju godine samo broj i da se zapravo skoro uopšte nije promenila.

Harlijeva je priznala da je za njen mladalački izgled najviše zaslužna genetika, ali je otkrila i da, mada joj nekada teško pada, trudi se da svaki dan vežba i hoda pola sata, a takođe se bavi jogom i pilatesom. Kada je reč o ishrani, strogo je sebi zabranila testeninu, sir, hleb i grickalice, a navodi da treba da se unosi što više tečnosti, odnosno vode tokom dana.

loading...

Za ovakav izgled u šestoj deceniji svakako vredi potruditi se:

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *