JELENA PROGOVORILA O IVANOVOJ PRELJUBI: Evo koje INFORMACIJE je konačno podelila sa javnošću (FOTO)

loading...

Napravila je izuzetak.

Pevačica Jelena Tomašević ima uspešnu karijeru i uspešan brak sa glumcem Ivanom Bosiljčićem. Ona ne govori često o situacijama iz bračnog života, ali je napravila izuzetak i ispričala šta bi učinila kada bi je suprug prevario.

loading...

loading...

– Nikada ne reci nikad. Uvek kada sam u životu govorila da nikada to ne bih uradila, dešavalo mi se da upravo to uradim. Kako da kažem, hrišćanska sam i učena sam da praštam, tako da ću tako postupiti ako dođe do takve situacije, ali verujem da se nikada neće dogoditi – izjavila je Jelena koju su javni mediji zatekli na reviji donjeg veša.

Tomaševićeva, takođe je odgovorila na pitanje da li bi prošetala po pisti u donjem vešu.

– Dobro pitanje, u ovom trenutku mislim da ne bih imala hrabrosti da se prošetam u donjem vešu, ali nikad ne reci nikad. Nisam navikla da se esponiram u javnosti na taj način. Možda se jednog dana ostvari neka saradnja. Što se tiče plaža, gde nosim kupaći, pa mi smo uvek na pustim plažama, biramo mesta gde nema mnogo ljudi, gde možemo da pustimo Ninu da se šeta i igra okolo. Nisam ljubomorna kada Ivana druge devojke gledaju, već sam ponosna na njega i njegov izgled – nadovezala se pevačica.

Jelena je priznala da nije vešta u kuhinji.

– Kada odem kod svekrve, obično učim da kuvam, jer ona zna odlično da kuva i priprema sve specijalitete. Ali zato planiram da uskoro upišem neki kurs na kojem ću savladati sve veštine spremanja hrane, pa ću tako da postanem prava domaćica – završila je u intervjuu za “Alo”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *