STRAŠAN ZLOČIN KOD SVRLJIGA: Ubila ljubavnika zbog ušteđevine iz banke?!

loading...

Sumnja se da je Lidija S. (45) godinama uzimala stvari i iznuđivala novac od pokojnog Momčila Simonovića (59), sa kojim je bila u ljubavnoj vezi.
screenshot_111

SVRLJIG – Lidija S. (45) iz Svrljiga, koja je 7. novembra u selu Galibabinac ubila Momčila Simonovića (59), želela je da mu otme novac jer je znala da ima ušteđevinu, saznaje Kurir od izvora u istrazi.

loading...

Tragovi na odeći

Momčila je dan nakon ubistva pronašao rođak, a ustanovljeno je da je nesrećni čovek, koji je bio vezan, pretučen, a zatim ugušen peškirom i košuljom zamotanom oko usta i nosa.

loading...

Usledila je potraga za ubicom koja je dovela do hapšenja Momčilove ljubavnice.
– Ključni dokaz za njenu identifikaciju bili su biološki tragovi pronađeni na vezicama na rukama ubijenog čoveka, kao i na odeći upotrebljenoj za njegovo gušenje. Sumnja se da je motiv ubistva koristoljublje jer je ta žena godinama iskorišćavala svoju žrtvu. Osim što mu je uzimala pokućstvo, izmamila mu je i nekoliko hiljada evra koje je držao u banci – kažu sagovornici iz istrage.

Postoje i brojni svedoci da je Lidija dolazila kod Simonovića, te da je s njim išla u banku, ali uprkos brojnim tragovima ona negira ubistvo.

Imala saučesnika?

– Ostaje pitanje kako je ova žena uspela da savlada čoveka koji je bio u punoj snazi i dobroj kondiciji, s obzirom na to da se bavio poljoprivrednim radovima. Iz tog razloga postoji sumnja da je Lidija imala saučesnika jer je Momčilo pre smrti brutalno pretučen, uglavnom po glavi. Pretpostavlja se da je mučen do smrti kako bi priznao da li ima još novca i gde se nalazi – priča naš izvor.

M. M.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *