FILMSKA PLJAČKA U PARIZU: Pink Panteri presreli dve žene u bentliju i oteli 5 MILIONA EVRA?!

loading...
Dve žene iz Katara opljačkane su na autoputu u Parizu pri čemu su ostale bez predmeta vrednih najmanje pet miliona evra, a strani mediji prenose da je verovatno reč o Pink Panterima.

screenshot_145

loading...
Žene, oko 60 godina starosti, krenule su u ponedeljak sa aerodroma Burže severoistočno od Pariza kada su im automobil zaustavila dva maskirana muškarca, koji su poprskali njih dve i njihovog vozača suzavcem i ukrali “sve što se nalazilo u vozilu: nakit, odeću, prtljag”, rekao je neimenovani izvor.

Na delu puta koji vodi severno od Pariza ka aerodromima Šarl de Gol i Burže često se dešavaju pljačke, a “na meti” su često bogati stranci u luksuznim automobilima, od kojih neki nose sa sobom velike količine novca u gotovini, napominje francuska agencija.

loading...

Pljačkaši često koriste saobraćajne gužve da sprovedu svoj plan. Tako je prošlog meseca taksi koji je vozio direktora francuskog lanca prodavnica nameštaja zaustavljen ubrzo nakon što je krenuo sa aerodroma Burže, a tri pljačkaša su tada odnela predmete vredne oko 100.000 evra.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *