NAJTEŽA ODLUKA ZA RODITELJA Otac isključio Teodoru s aparata!

loading...

„Reč ‚nedostaješ‘ je mala u odnosu na ono što nas sve čeka bez tebe. Ali verovatno bog samo takve i hoće. Pa tako je i tebe odabrao“, piše u oproštajnoj poruci Teodori Kaćanski (30).

Teodora je preminula u utorak uveče u Urgentnom centru Vojvodine, gde se nalazila od subote, kada je u nju zasad nepoznati napadač ispalio pet hitaca iz pištolja dok je bila u džipu svoga momka Nenada Stevića. U utorak pre podne, ispred Urgentnog centra okupilo se dosta njenih prijatelja u želji da joj pruže podršku i pokušaju da spreče njenu rodbinu da da pristanak da se ona na preporuku lekara isključi s aparata

loading...

Čak je, kako saznajemo, došlo i do svađe među njima jer prijatelji nisu želeli da se pomire sa odlukom Teodorinog oca Žarka, brata Nikole i sestre Simonide. Međutim, strasti su se stišale i nekoliko sati nakon što je isključena sa aparata, Teodora je preminula.

Javnost je ogorčena zbog incidenta, pogotovo zbog priče koja se pojavila u javnosti da je Teodora upucana u znak upozorenja njenom momku Nenadu, koji je odranije poznat policiji i ima iza sebe oko deset krivičnih prijava za razna kriminalna dela. Kako smo saznali iz izvora bliskih istrazi, Nenad je otišao do zgrade, a ona je ostala da preparkira auto. U tom trenutku, iz žbunja je iskočio napadač i pucao u nju dok je manevrisala u pokušaju da se parkira uz ivičnjak.

loading...

Teodora će biti sahranjena danas u 13 časova na Donjem pravoslavnom groblju u Sremskim Karlovcima.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *