GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU Tina kao vino! (FOTO)

loading...

Pevačicu Tinu Ivanović uslikali smo na Crnogorskom primorju kako ponosno pokazuje svoje zanosne obline iako gazi petu deceniju. Da su žene kao vino, sa godinama sve bolje, dokazuju fotografije našeg paparaca, koji ju je uslikao na plaži Kamenovo.

screenshot_204 screenshot_203 screenshot_201screenshot_202

loading...

Pevačica Tina Ivanović važi za jednu od najzgodnijih dama sa naše estrade, koja bi tu titulu mogla da zadrži još mnogo godina jer i dalje ima savršenu figuru. Iako je poznato da se Tina ne razdvaja od svog supruga, Zvezdana, kojeg je javnost upoznala u ovoj sezoni rijalitija „Farma”, čini se da je rešila da sebi da oduška, pa je zajedno sa drugaricom uživala u morskim avanturama.

Ipak, pevačica nije obraćala pažnju na momke koji su uzdisali za njom, iako je među njima bilo onih koji bi mogli da joj budu sinovi. To nije umanjilo želju jačeg pola da se upozna sa pevačicom, uz koju su bili pripijeni svi pogledi, naročito kada je u jednom trenutku krenula da maže telo uljem da bi se zaštitila od sunca. Dok je rukama prelazila preko grudi i zadnjice, muškarcima se skoro zaustavio dah.

loading...

U ružičastom bikiniju i sa cvetom u kosi mnogi su je poredili sa Monikom Beluči iz mlađih dana, dok je Tina pored asesora imala i ruž na usnama. Njeno bujno poprsje bilo je meta mnogih pogleda, a sudeći po fotografijama, operacija koju je imala zbog tumora na dojci nije ostavila tragove. Tina se očigledno oporavila od svega što joj se dogodilo u prethodnoj godini, kada je čekala rezultate biopsije i operacije zbog koje je mesecima plakala.

Ivanovićeva je u društvu prijateljice čitav dan provela na plaži i nijednog trenutka se nije odvajala od mobilnog telefona, preko kojeg se, pretpostavljamo, dopisivala sa suprugom. Ona je nedavno izjavila da su i ona i Zvezdan bili veoma ljubomorni na početku braka, ali da su tokom godina zadobili poverenje, pa je i ljubomora nestala.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *