PARTIZANOVA POJAČANJA: Već se ZNA ko je META, a evo i ostalih!

Neka su dobro poznata navijačima crno-belih.

Marko Ilić, mladi reprezentativac i golman Voždovca je želja Partizana na poziciji golmana. Ovaj mladić je dokazao nekoliko puta da se radi o izuzetnom potencijalu i golmanu koji bi jednog dana mogao da konkuriše i za dres A selekcije i čini se kao dobar izbor za mesto koje će jednog dana napustiti Vladimir Stojković.

Pozicija štopera je veoma problematična imajući u vidu da je Ostojić na putu da na kraju sezone napusti klub, a da je Pavlović prodat Monaku. Nije to sve, Dinga i Vujačić nisu mnogo toga pokazali.

Slobodan Rajković se pominje sve češće, on je trenirao sa crno-belima, na pragu je da postane novi igrač srpskog tima. Drugi štoper koji se pominje jeste momak iz Obale Slonovače koji igra za Olimpiju Maki Banjak, a treći je fudbaler Spartaka Nemanja Tekijaški.

Na poziciji veznog se pominje Marko Docić iz Čukaričkog, fudbaler sjajnog šuta čiji je kvalitet potreban crno-belima, a pored njega pminje se i Nikola Kuveljić iz Javora, kao i Miloš Jojić, dobro poznat fudbaler navijačima Partizana.

Nije to sve, i Nikola Petković iz Javora je veoma interesantan crno-belima u sledećem prelaznom roku, s tim što je on nešto ofanzivniji.

Ipak, ono na šta bi Partizan mogao da se osloni jesu mlade snage kojih ima na pretek, videćemo da li će dobiti šansu u prvom timu tokom prolećnog dela sezone.