DELIJE RAZLOG TRANSFERA: Barsin plej bi VOLEO da igra u Zvezdi?!

Plejmejker je u nekoliko navrata hvalio atmosferu koju na mečevima prave Delije

Plejmeker Barselone, Malkolm Dilejni, ima važeći ugovor sa katalonskim klubom i za sledeću sezonu, ali može se lako dogoditi da promeni sredinu.

Kako je preneo Eurohoops Dilejni ima klauzulu u ugovoru po kojoj do 22. juna može da raskine saradnju i postane slobodan igrač, a već postoji poprilično interesovanjeza njegove usluge.

Za sada su Olimpija iz Milana i Olimpijakos istakli svoju kandidaturu, ali nema sumnje da će se javiti još klubova koji bi želeli sjajnog Amerikanca. Dilejni ima još jednu klauzulu koju može da iskoristi do sredine jula ukoliko bi želeo da pređe u NBA, ali s obzirom na trenutnu situaciju postoji dosta nepoznanica vezanih za transfere u NBA ligi.

Dilejni je svojevremeno dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, on je kasnije tu priču demantovao, ali to nije sprečilo navijače crveno-belih da „zatrpaju“ njegove profile na društvenim mrežama pozivima da dođe na Mali Kalemegdan.

Plejmejker je u nekoliko navrata hvalio atmosferu koju na mečevima prave Delije pa ostaje da se vidi da li će „kontakt“ i ovog puta biti uspostavljen.